09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:         

Nieuwsbrief

Hoe integreer ik swipe up functie?

U bent hier

De Swipe up functie kan een doorbraak betekenen om traffic en sales via je Instagram kanaal te integreren. De swipe up link kan je toevoegen aan je story op Instagram vanaf 10.000 volgers. Wanneer een kijker je story omhoog swipet, verschijnt de link die je hebt toegevoegd aan je story automatisch.

De Swipe up functie toepassen zonder 10.000 volgers? Ja, dat kan! Ontdek het in onderstaande video.

Opgelet voor degene die wel toegang hebben tot de swipe up fucntie! Vanaf september 2021 werd de swipe up functie vervangen door een sticker link. Maar waarom? Wel, normaal verdwijnt bij een swipe-up de mogelijkheid om op een Story te reageren. Doordat ze dit nu veranderen in een sticker is het wel mogelijk om te reageren op een Story en stimuleert Instagram dus het engagement binnen haar platform. 

 

Contacteer ons

Terug naar overzicht

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen u om de online conversatie met uw huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in opdracht van u de online conversatie met uw potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex

 

Volg ons op