09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:         

Nieuwsbrief

Hoe kan ik een post via Facebook inplannen?

U bent hier

Wij raden onze klanten aan om 1x/maand alle content voor de komende maanden in te plannen. Er zijn tal van tools die dit voor je doen maar wij hebben de ervaring dat bij de minste update van het social media platform de connectie wegvalt en je hier dus niet kan op rekenen. Wij plannen alles in per platform. Een post via Facebook inplannen is heel eenvoudig en je kan erop vertrouwen dat die post dan ook daadwerkelijk verschijnt.

Maar hoe plan je nu een bericht in?

  • Ga naar Creator Studio (alias ‘Studio voor makers’).
  • Bovenaan de pagina zie je zowel het icoontje van Facebook als van Instagram. Wanneer je het icoontje van Facebook aanklikt, kan je een bericht voor Facebook inplannen. Klik je het icoontje van Instagram aan kan je een bericht voor Instagram inplannen. 
  • Kanaal gekozen? Klik nadien op ‘Bericht maken’ linksboven. 
  • Schrijf het bericht en vul het aan met locatie, tags, hashtags en één of meerdere afbeeldingen of een video.
  • Is je bericht klaar? Klik dan op ‘publiceren’ of het pijltje ernaast, om het bericht in te plannen op een later tijdstip.

 

In onderstaande video leggen we uit hoe je een post via Facebook kan inplannen:

Contacteer ons

Terug naar overzicht

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen u om de online conversatie met uw huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in opdracht van u de online conversatie met uw potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex

 

Volg ons op