09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Maak gebruik van de kmo-portefeuille en bespaar op je opleidingen en adviezen bij ONLINE ED

U bent hier

1. WAT IS DE KMO-PORTEFEUILLE?

Kmo-portefeuille is een dienst van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen. Het is een subsidie van de Vlaamse Overheid waarmee je opleidingen kan volgen of schriftelijke adviezen, gericht op de kernprocessen van jouw onderneming, kan vragen (bijvoorbeeld online marketingplan).

Op vlaio.be kan je de mogelijkheden bekijken en zien hoeveel subsidies je kan krijgen. Klik hier.

ONLINE ED is een geregistreerd dienstverlener van de KMO-portefeuille voor zowel opleidingen met registratienummer DV.O236496 als adviezen met erkenningsnummer DV.A236497.

Zie www.onlineed.be/diensten welke opleidingen en adviezen in aanmerking komen. 

Zie ook onze werkwijze. Klik hier. 

ADVIEZEN

 • Online marketingplan (screenen)
  • Website screening
   Website screenen vanuit marketing oogpunt op basis van de webstatistieken van afgelopen jaar en adviezen formuleren.
  • Social media screening
   Social media kanalen onder de loep nemen op basis van de statistieken van het afgelopen jaar en adviezen formuleren.
  • E-mailmarketing screening
   Nieuwsbrieven screenen op basis van de webstatistieken en resultaten mailingmodule van het afgelopen jaar en adviezen formuleren.
  • Online advertenties screening
   Online advertenties analyseren op basis van webstatistieken (Google Analytics) en algemene statistieken van het afgelopen jaar en adviezen formuleren. 

RESULTAAT 
Online marketingplan met concrete actiepunten om meer klanten, meer omzet en meer winst te genereren.

OPLEIDINGEN

 • Handson online media training
  ONLINE ED handson 1-op-1 training duurt ongeveer 3 uur en is volledig op maat met als doelstelling de klant met de verschillende online marketing kanalen en vormelijke aspecten te leren werken zodat zij zelf hun online communciatie kan beheren. Zij vragen wij leren het hen.

RESULTAAT
Online communicatie zelf kunnen uitvoeren.

2. KMO-PORTEFEUILLE AANVRAGEN

Volg je een opleiding of adviesformule via ONLINE ED en wens je hiervoor de kmo-portefeuille te gebruiken? Volg dan deze 3 stappen om jouw subsidieaanvraag in te dienen

 1. Boek jouw opleiding of advies via ONLINE ED 
  Je ontvangt een offerte voor de gekozen opleiding of adviesverlening die je digitaal dient goed te keuren (een link word je via e-mail bezorgd). Het is verplicht de offerte digitaal goed te keuren. 
   
 2. Vraag uw subsidieaanvraag via kmo-portefeuille aan
  Registreer je hier indien je voor de eerste keer een subsidie aanvraag indient. Klik hier.
  Van zodra je jouw onderneming hebt geregistreerd, kan je jouw aanvraag indienen via www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille/subsidies-aanvragen-en-ontvangen.
  Let op! Jouw subsidie-aanvraag moet minimum:
  • Minimum € 100 bedragen exclusief btw en exclusief andere kosten die niet in aanmerking komen voor de kmo-portefeuille voor opleidingen
  • Minimum € 500 bedragen exclusief btw en exclusief andere kosten die niet in aanmerking komen voor de kmo-portefeuille voor advies

   Klik op ‘Nieuwe subsidie aanvragen’ in uw portaal (ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding of de adviesverlening). In de verkregen overeenkomst staan alle nodige projectgegevens. 
    

 3. Je betaalt online via de kmo-portefeuille
  Van zodra je de aanvraag hebt ingediend ontvang je een e-mail van Sodexho met de betalingsgegevens. Stort jouw bijdrage, zoals gespecifieerd in de e-mail, op de rekening van de KMO-portefeuille. Je ontvangt een bericht via e-mail als het totale saldo ter beschikking staat om jouw dienstverlener te betalen. Na 14 werkdagen ontvangen wij jouw volledige betaling. Wij maken de factuur op met de melding voldaan en versturen die naar jou. Wanneer je dan de factuur ontvangt, kan je via de website van de KMO-portefeuille opdracht geven om deze via jouw kmo-portefeuille rekening te laten betalen. Klik op ‘betalen’ naast het betrokken project. 
  Let wel! Dit zijn bedragen exclusief btw. Betaal de btw en andere kosten die niet in aanmerking komen voor de KMO-portefeuille rechtstreeks aan ONLINE ED met de gestructureerd mededeling uit de factuur die je ontving van ONLINE ED. 

Voor bijkomende informatie en/of vragen kan je ons steeds contacteren via info@onlineed.be of 0474 780 201.

Een handleiding voor een subsidie aanvraag kan je alvast hier raadplegen.
 

3. EXTRA VRAGEN

 

 

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

 •