09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:         

Nieuwsbrief

ONLINE ED kiest voor jonge, ambitieuze dames en heren.

09 april 2015

U bent hier

Met ONLINE ED kiezen we er steeds voor om jonge, ambitieuze heren en dames te helpen hun dromen te realiseren. Enerzijds werkt ONLINE ED met studenten om hen de nodige relevante werkervaring te bieden om zo de job van hun dromen te vinden. Anderzijds opteren we voor partnerships om te helpen groeien.

Deze filosofie sluit perfect aan bij de waarden van ONLINE ED. Wij helpen onze klanten om te groeien door via online communicatie meer kennis en leads te genereren waar optimale service en flexibiliteit de hoekstenen vormen van ons bedrijf.

ONLINE ED is dan ook trots de verlenging van het partnership met Nathalie Clairhout en haar zwarte merrie, Esperanza (voor de vrienden “Espie”), voor een nieuw seizoen Eventing aan te kondigen.

Nathalie is een jonge, ambitieuze apothekeres die al haar vrije tijd in haar viervoeter investeert. Tot voor kort leken nationale wedstrijden een onbereikbare droom voor haar,  maar met de steun van ONLINE ED reed ze, afgelopen weekend, haar 2de nationale cross (4 en 5 april CNC  Waregem).

Voorafgaand aan het crosscountry parcours zijn alle ruiters verplicht een dressuur en jumping proef feilloos uit te voeren. Een 12e plaats na dressuur en jammer genoeg  2 pechbalken in de jumping resulteerde in een 20e plaats op 36 deelnemers in haar categorie.  

Tijdens het cross parcours bewijst Esperanza haar sierlijkheid door vlotjes over de moeilijkste hindernissen te springen. De start verliep echter  wat  moeizaam zodat er geen  fouten meer mochten gemaakt worden in het verdere parcours.  Helaas werden ze met de eindmeet in zicht op de 17e van de 19 te nemen hindernissen alsnog gediskwalificeerd. Maar alle begin is moeilijk en zeker na een dergelijke “high level” parcours.

Op naar de volgende cross  in Gavere  waar Nathalie met volle overtuiging Espie van de ene naar de andere hindernis zal leiden. We believe in you! Go for it!

Contacteer ons voor bijkomende informatie en/of vragen of volg ons via Facebook.

Met dank voor de foto's aan nifin.be en CGH Photographie

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen u om de online conversatie met uw huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in opdracht van u de online conversatie met uw potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

 

 

Volg ons op