09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:         

Nieuwsbrief

Wat is de impact van social emoticons?

29 mei 2017

U bent hier

Emoji’s zijn enorm in. Voor wie deze nog niet kent? Emoji’s, emoticons, zijn de symbolen, smiley’s dat frequent in onze online communicatie worden gebruikt om een gevoel toe te kennen aan hetgeen we willen zeggen. Emoji’s zien we als onze 2de taal in online communicatie.

Emoticons zijn krachtig. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat ze het gevoel oproepen zoals in een face-to- face ontmoeting. Dit is eenvoudig te verklaren door het visuele aspect van emoticons. Emoji’s kunnen woorden vervangen en trekken de aandacht. En tot slot smeden ze een snellere band met klanten, leveranciers, prospecten en medewerkers.

Opgelet! Beperk de integratie van emoji’s in uw online communicatie, want een post met teveel emoticons zou al snel als onprofessioneel en kinderachtig bestempeld kunnen worden waardoor het gebruik in een post zijn effect mist.

Mocht u nog bijkomende vragen hebben over social emoticons aarzel dan zeker niet om ons te contacteren: 0474 780 201 of ellen.dupont@onlineed.be. Of volg onze laatste updates via Facebook of LinkedIn.

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen u om de online conversatie met uw huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in opdracht van u de online conversatie met uw potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

 

 

Volg ons op