09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Een vliegende start voor je bedrijf op TikTok

U bent hier

Een vliegende start met TikTok voor jouw bedrijf 

 

 

TikTok is met meer dan 3,5 miljoen gebruikers één van de populairste sociale mediaplatformen. Dat creëert opportuniteiten voor jouw bedrijf. Ontdek de kracht van TikTok en leer tijdens deze opleiding de ins en outs van dit populaire socialemediaplatform. Onze social media experts leren je hoe je voor jouw product, dienst, merk:

 • meer zichtbaarheid geeft,
 • meer bereik genereert,
 • en een betrokken community opbouwt.

Of je nu een klein bedrijf hebt of een gevestigde onderneming, onze social media experts begeleiden je doorheen het proces en delen waardevolle strategieën en tactieken om een vliegende start te nemen op TikTok. 

 

Ervaar wat onze TikTok opleiding voor jouw bedrijf kan betekenen. 

 • Maximale zichtbaarheid: leer hoe je opvalt op TikTok en genereer meer zichtbaarheid voor jouw content.

 • Betere connecties: trek jouw ideale doelgroep aan en bouw waardevolle relaties op.

 • Meer impact: haal rendement uit je TikTok-investering en genereer meer kansen. Leer hoe je TikTok gebruikt om jouw boodschap effectief over te brengen en jouw doelen te bereiken.

 

Wat mag je verwachten? 

 • Facts & figures: duik in de wereld van TikTok en ontdek indrukwekkende cijfers en statistieken. Leer hoe je deze informatie gebruikt om jouw doelgroep te bereiken.

 • Social media safety: leer hoe je jouw account beveiligt, privacyinstellingen optimaliseert en negatieve ervaringen voorkomt.

 • 3 gouden content regels: ontdek de drie essentiële pijlers van succesvolle TikTok-content en leer hoe je deze principes toepast om jouw content te laten opvallen en een betrokken community op te bouwen.

 • Do's & Dont's: ontdek wat werkt en wat je beter vermijdt om jouw kansen op succes te vergroten.

 • Contentinspiratie: laat je inspireren door creatieve ideeën en trends die jouw content naar een hoger niveau tillen.

 • Adverteren op TikTok: verken de wereld van TikTok-advertenties en leer hoe je een succesvolle campagne opzet. 

 

Voor wie?

Ben jij een ondernemer, manager of (online) marketeer die streeft naar meer leads, klanten, omzet en winst op TikTok? Dan is onze TikTok-opleiding geschikt voor jou!

 

Waar?

Onze opleidingen vinden plaats in ons hoofdkantoor in de Godveerdegemstraat 101 in Zottegem. Vraag hier je routebeschrijving op. 
 

Prijs? 

 • Schrijf je in voor een 1-op-1 sessie? 650 euro voor maximaal 2 deelnemers (met KMOP: 455 euro voor maximaal 2 deelnemers)

 • Per extra deelnemer 150 euro exclusief btw.

PRAKTISCH: Doe beroep op de kmo-portefeuille en ontvang 30% subsidie. 

 

Steun hersenonderzoek?

Wist je dat 1 op 3 mensen een neurologische aandoening heeft. En verbazingwekkend genoeg wordt slechts 1 op 10 van alle investeringen in onderzoek besteed aan hersenonderzoek. De enige grondstof die Vlaanderen heeft zijn onze gezonde hersenen. Om die reden geeft ONLINE ED terug via onze opleidingen en steunen wij initiatieven die zich inzetten voor hersenonderzoek.
 
         
 
Onze belofte: elk jaar geven wij per deelnemer aan één van onze opleidingen, in welke hoedanigheid ook, 5 euro aan éen van die goede doelen.   
 

Inschrijven?

Mis deze kans niet om jouw TikTok vaardigheden naar een hoger niveau te tillen! Schrijf je nu in voor onze boeiende TikTok training en leer hoe je optimaal gebruik kunt maken van dit krachtige platform voor creativiteit en groei.  Klik snel op onderstaande knop 'inschrijven' en vul het formulier in, zodat je jezelf kunt klaarstomen voor TikTok succes!
 
 

Interesse in onze andere opleidingen?

 

Social media safety setup

Of kies je liever voor een persoonlijke aanpak op maat van jouw bedrijf?

Informeer naar ons content coaching traject waarin we je alles leren over sociale media. 

 

Vragen? Stel ze hier in realtime of bel naar 09 245 95 36

 

 

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

 •