0474 780 201        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:       

Nieuwsbrief

KLANTEN

U bent hier

Bent Merkschoenen doet beroep op conversation company online ed bvba
BENT MERKSCHOENEN

"Bijna een jaar geleden kwam ONLINE ED af met het idee om de online conversatie met onze klanten en potentiële prospecten te voeren. De professionele aanpak van ONLINE ED sprak ons meteen aan. To the point, no nonsense en met kennis van zaken zette ONLINE ED de nodige kanalen op. Dankzij een duidelijke online strategie verzamelen we nu kennis via onze online community. Op die manier kunnen we beter inspelen op de behoeften van onze klanten. En bovenal; ONLINE ED denkt mee op lange termijn en dat wordt enorm geapprecieerd." - Jan Driegelinck (zaakvoerder Bent Merkschoenen)

Website: www.bent.be
Belfius Zottegem Zuidrand Gent doet beroep op ONLINE ED
BELFIUS ZOTTEGEM - ZUIDRAND GENT

Een jaar geleden vonden wij het noodzakelijk om onze klanten ook via social media te kunnen bereiken. ONLINE ED heeft ons toen fantastisch geholpen bij de opstart van onze Facebookpagina. Door kennis van zake kan Ellen ons steeds gericht advies geven. We kunnen genieten van een heel nauwkeurige opvolging en professionele ondersteuning. In een sector waar regelgeving steeds strenger wordt, is Ellen in staat ons steeds te ondersteunen om kwalitatieve content te geven en om op originele wijze onze (potentiële) klanten te bereiken. - Sophie Van Hoorde (Personal Advisor Belfius Zottegem - Zuidrand Gent)

Website: http://www.belfius.be
Caramida Construct uit Bavikhove kiest voor ONLINE ED
CARAMIDA CONSTRUCT

“ONLINE ED is, voor ons bedrijf, de oplossing om ons te versterken in online marketing. Hoewel Ellen niet tot ons bedrijf hoort krijgen we het gevoel dat ze deel uitmaakt van ons Team - Marketing. Een echte mee-denker en mee-planner. De gestructureerde en gedreven werking zorgt voor resultaten in gezien worden. Met een prachtige skill voor videomarketing.” - Annelies Decaluwé (zaakvoerster Caramida Construct)

Website: www.caramidaconstruct.be
Golf Oostburg kiest voor ONLINE ED voor hun social media beheer
GOLF OOSTBURG

ONLINE ED verzorgt sinds een aantal maanden onze social media kanalen. Met een maandelijkse evaluatie en inplanning van acties voor de komende maand blijven we erg betrokken. Vlotte communicatie, correcte afhandeling en bijsturen met raad en daad waar nodig kenmerken onze samenwerking met ONLINE ED. Een tevreden klant dus! - Célestine De Vos (Zaakvoerder Golf Oostburg)

Website: http://www.golfoostburg.com
Love Home Fabrics kiest voor ONLINE ED om hun sociale media kanalen op te starten en sociale media strategie uit te bouwen
LOVE HOME FABRICS

Dankzij de websiteanalyses en de opstart van een socialemediaplan waarbij ONLINE ED ons hielp, hebben we momenteel een stevige basis om ons online verhaal verder uit te bouwen. ONLINE ED zorgt voor een nauwgezette projectopvolging en is bovendien een goede en flexibele communicator. Dankzij de snelle wisselwerking zijn we erg tevreden over onze samenwerking en uiteraard ook over de mooie resultaten. - Maxine Dedrie (Marketing & Events)

Website: http://www.lovehomefabrics.com/
Nu Flow doet beroep op ONLINE ED
NU FLOW

“Wij zochten een geschikte en betaalbare partner om onze marketing en meer specifiek onze online aanwezigheid op te bouwen, onderhouden en verder uit te breiden. Via een kennis kwamen we in contact met ONLINE ED om een gerichte marketingstrategie met focus op online op te zetten en uit te bouwen. Onze ervaring leert dat ONLINE ED van aanpakken weet; no-nonsens en to-the-point en dat wordt ten zeerste geapprecieerd.” – Steven Mestdagh (zaakvoerder NU FLOW BENELUX)

Website: www.nuflow.be
Frank Tack keukens kiest voor ONLINE ED als online marketing coach
FRANK TACK KEUKENS & INTERIEUR

Wij deden beroep op ONLINE ED om onze online aanwezigheid te vergroten. Door onze huidige online situatie in kaart te brengen adviseerde Ellen ons met de nodige website aanpassingen om hoger in Google te scoren, onderzocht zij de relevante zoektermen om in de site en webteksten te integreren en informeerde zij ons op het vlak van social media beheer. Dankzij de expertise van ONLINE ED in online marketing zetten wij de volgende stappen in de digitale wereld en dat appreciëren wij enorm. Bedankt! – Tom Goeman (Frank Tack Keukens & Interieur)

Website: https://www.franktack.be/nl/home
Woodlands Outdoor kiest voor het conversation company van ONLINE ED
WOODLANDS FOR OUTDOOR PEOPLE

"Ellen staat ALTIJD klaar met raad en daad, een échte partner in online marketing waar je kunt op rekenen !" - Marie Balcaen (zaakvoerder)

 

Website: www.woodlandsoutdoor.be
Lingerie Ohlala doet beroep op ONLINE ED voor een converterende webshop
LINGERIE OHLALA

We hebben een beroep gedaan op ONLINE ED voor een analyse van onze website annex webshop. Op basis hiervan werden een aantal aanbevelingen geformuleerd die in samenwerking met de websitebouwer succesvol geïmplementeerd werden. Gestart als een winkelsite is lingerie-ohlala.be nu omgevormd tot een volwaardige webshop. De rol van OLINE ED in dat proces was hierbij onontbeerlijk.

Website: http://www.lingerie-ohlala.be/
Rotary Clubs For Development
ROTARY CLUBS FOR DEVELOPMENT

"Onze NGO had nood aan 360° marketing voor communicatie en fondsenwerving. In ONLINE ED vonden we een geschikte partner die samen met ons een nieuwe website lanceert, sociale media kanalen opzet en een nieuwsbrief creëert; in coherentie met onze traditionele marketinginstrumenten. Het is ten zeerste geapprecieerd dat ONLINE ED ons op korte termijn kon helpen." – Rudy Dupont (voorzitter Rotary Clubs for Development)

 

Website: www.rotaryclubsfordevelopment.org
Springbok Coaching kiest voor ONLINE ED
SPRINGBOK COACHING

ONLINE ED is een perfecte aanvulling op vlak van social branding & marketing voor Springbok coaching. Het is niet evident om met een volle agenda alle sociale media & de website te onderhouden & kwalitatieve content te geven. Het professionele advies en vlotte opvolging van Online-ED helpt Springbok coaching hierbij uitstekend.“The only mistake you can make is not asking for help” (S. Jauhar) - Brecht Buysschaert (zaakvoerder)

Website: www.springbokcoaching.be
Promarket kiest voor ONLINE ED
PROMARKET

ONLINE ED zorgt ervoor dat we op een bijzonder gerichte manier kunnen communiceren met onze (potentiële) klanten. Ze staan garant voor een uitstekende opvolging van onze online marketing. Op die manier prikkelen we onze klanten en prospecten op een efficiënte en bijzonder succesvolle manier. - Sander Gardin (mede-vennoot)

Website: www.promarket.be
The Project Pilots kiest voor een samenwerking met ONLINE ED
THE PROJECT PILOTS

"Samen met Ellen kan ik echt wel sparren en pitchen over alles wat marketing gerelateerd is. Ze geeft mij het duwtje in de rug om vertrouwen in online marketing te gaan opbouwen. Jonge of onervaren mensen coachen en hen wegwijs maken is iets waar ze héél veel voldoening uithaalt. Het kost haar geen moeite om bepaalde zaken stap per stap uit te leggen." - Renke Baetens (Operations Manager)

Website: www.theprojectpilots.be

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen u om de online conversatie met uw huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in opdracht van u de online conversatie met uw potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

0474 780 201

ONLINE ED behoort tot de RES handelaars

Volg ons op