09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:         

Nieuwsbrief

KLANTEN

U bent hier

ONLINE ED: Klant aan het woord - ABSOLU
ABSOLU

"Het is enorm fijn samenwerken met Ellen en haar team. ONLINE ED werkt op een flexibele en een vlotte manier met snelle feedback." - Evi De Vos (zaakvoerder).  

Website: http://www.absolu.be
ONLINE ED: Klant aan het woord - AD Delhaize Zottegem - Geraardsbergen
AD DELHAIZE ZOTTEGEM - GERAARDSBERGEN

"ONLINE ED gaat per klant bekijken wat de klant wil, nodig heeft en staan je gedurende heel het proces bij en sturen steeds bij waar nodig. Zeer flexibel: van all-round tot enorm op maat. Tevreden!" - Joren Van de Sompel (zaakvoerder). 

 

Website: http://www.delhaize-zottegem.be
ONLINE ED: Klant aan het woord - Agence De Ville
AGENCE DE VILLE

"Wij volgden de cursus omtrent social media. Ieder aspect kwam hier uitgebreid aan bod. We kwamen nieuwe dingen te weten over Facebook en hoe we dit beter konden integreren. Ellen en haar team staan steeds klaar om meer uitleg te geven indien er iets niet duidelijk is. ONLINE ED is zeker aan te raden!" - Lesley De Ville (zaakvoerder).

 

Website: http://www.agencedeville.be
BeforeTheHype - Klantengetuigenis
BEFORE THE HYPE

"Wij bepalen de strategische richting van onze klanten en vastgoedprojecten. Met ONLINE ED hebben we een professionele partner die de sociale media beheert, verzorgt en de online richting optimaliseert. Elke maand bepalen Amber en Ellen de contentkalender en voorzien wij inhoudelijke feedback. We kunnen altijd rekenen op een snelle en nauwkeurige opvolging, ook al hebben we een strakke deadline." - Jarno Buyse (Project Manager).

Website: BeforeTheHype
Bent Merkschoenen doet beroep op conversation company online ed bvba
BENT MERKSCHOENEN

"Bijna een jaar geleden kwam ONLINE ED af met het idee om de online conversatie met onze klanten en potentiële prospecten te voeren. De professionele aanpak van ONLINE ED sprak ons meteen aan. To the point, no nonsense en met kennis van zaken zette ONLINE ED de nodige kanalen op. Dankzij een duidelijke online strategie verzamelen we nu kennis via onze online community. Op die manier kunnen we beter inspelen op de behoeften van onze klanten. En bovenal; ONLINE ED denkt mee op lange termijn en dat wordt enorm geapprecieerd." - Jan Driegelinck (zaakvoerder Bent Merkschoenen)

Website: www.bent.be
ONLINE ED - Bonnet Office Supplies
BONNET OFFICE SUPPLIES

"Dankzij de professionele aanpak van Ellen Dupont en haar ONLINE ED team konden wij onze klanten in een mum van tijd op de hoogte brengen van de evolutie van onze winkel naar een trendy lifestyle shop. Een nieuw project dat we nu aansnijden is de bekendmaking van onze nieuwe website voor relatiegeschenken, gadgets en promotextiel: www.bonnetbusinessgifts.be. Ik kijk uit naar hun aanpak en maak mij zeker geen zorgen over het resultaat. Ons vertrouwen hebben ze al gewonnen!" - Sébastien Bonnet (zaakvoerder)

Website: http://www.bonnetsupplies.be
De Dagmoed flexibele maatwerkbedrijf kiest voor ONLINE ED voor social media beheer
DE DAGMOED

"Zoals in elk ander bedrijf speelt sociale media een cruciale rol in de bedrijfsvoering van een sociaal economie bedrijf. Er waren echter een aantal specifieke bezwaren, die mij reeds maanden tegen hielden om te starten met een professionele campagne via sociale media. Ellen, van ONLINE ED, luisterde aandachtig naar onze bezorgdheden en nam deze op in haar voorstel voor onze online marketing. Niet enkel haar hoogstaande technische en bedrijfsmatige kennis kan ik enorm appreciëren maar, nog meer, haar no-nonsense aanpak die ervoor zorgt dat je met beide voeten op de grond een sociale media plan kan vorm geven welke wel degelijk impact heeft." - Wendy De Tandt (directeur - De Dagmoed) 

Website: www.dagmoed.be
ONLINE ED: Klant aan het woord - Geniaal Paramedisch Atelier
GENIAAL PARAMEDISCH ATELIER

"In 1 korte workshop van een voormiddag en een xtra uur one on one werd het gebruik van sociale media voor mij specifiek uit de doeken gedaan. ONLINE ED doet haar werk zoals de klant het vraagt. Zeer to the point en gebruiksklaar." - Sofie De Jonge (zaakvoerder). 

 

Website: http://www.geniaalparamedischatelier.be
ONLINE ED - Getuigenis GUDS
GUDS

"Top team! Ze dringen niet hun eigen ideeën op maar luisteren echt naar hun klant! En daarna geven ze aangepast advies!" - Ine Reyntjens (zaakvoerder)

Website: Website
HOF VAN NASSAU

"Meerdere malen reeds gewerkt met ONLINE ED. Hier hebben we ernorm goede resultaten met behaald. Er was een super samenwerking met het team van ONLINE ED en ze waren steeds heel correct. Een aanrader!" - Isabelle en Gregory (zaakvoerders). 

Website: Hof van Nassau
Little Black Bike kiest voor ONLINE ED als online communicatiecoach
LITTLE BLACK BIKE

Een paar maanden geleden kwam ik in contact met ONLINE ED. Ik ben zelf heel graag bezig met het creatieve gedeelte van mijn webshop, het bedenken van nieuwe collecties en producten.Digitale marketing evolueert zo snel dat het ook moeilijk is om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden en trends.Daarom wilde ik dit gedeelte graag uitbesteden.ONLINE ED werkt zeer professioneel en transparant.Ze denken mee over de verdere evolutie van mijn webshop en ze werken ook altijd stipt en correct.De eerste campagnes waren meteen een schot in de roos.In de toekomst wil ik meer en meer zaken aan hen uitbesteden zodat ik met mijn merk Little Black Bike top of mind kan blijven bij fietsende vrouwen en zelf vooral kan doen wat ik het allerliefste doe: creëren. - Angélique Dupré (zaakvoerster Little Black Bike)

Website: http://www.littleblackbike.cc
ONLINE ED: Klant aan het woord - Mephistow.be
MEPHISTOW.BE

"Ellen en haar team laten er geen gras over groeien en gaan via een One2One direct in de materie. Websites worden direct aangepast, Social Media campagnes direct ingeplant!" - Albert Glor (zaakvoerder).

Website: http://www.mephistow.be/
ONLINE ED: Klant aan het woord - Mesdagh Interieur
MESDAGH INTERIEUR

"Zeer leerrijk toch teveel inhoud om op een korte tijdsspanne te kunnen verwerken. Een must heden ten dage om ook op sociale media aanwezig te zijn. ONLINE ED speelt hier perfect op in en is voor grote bedrijven echt een aanrader hiermee dagelijks samen te werken." - Barbara Mesdagh (zaakvoerder).

Website: http://www.mesdagh.be
Nu Flow doet beroep op ONLINE ED
NU FLOW

“Wij zochten een geschikte en betaalbare partner om onze marketing en meer specifiek onze online aanwezigheid op te bouwen, onderhouden en verder uit te breiden. Via een kennis kwamen we in contact met ONLINE ED om een gerichte marketingstrategie met focus op online op te zetten en uit te bouwen. Onze ervaring leert dat ONLINE ED van aanpakken weet; no-nonsens en to-the-point en dat wordt ten zeerste geapprecieerd.” – Steven Mestdagh (zaakvoerder NU FLOW BENELUX)

Website: www.nuflow.be
ONLINE ED: Klant aan het woord - Poupette Lingerie
POUPETTE LINGERIE

"Een onbekend terrein die ik heb leren kennen. Is iets dat heel belangrijk is geworden in de fashion branche." - Christa De Portemont (zaakvoerder).

 

Website: http://www.poupette-lingerie.be
Promarket kiest voor ONLINE ED
PROMARKET

ONLINE ED zorgt ervoor dat we op een bijzonder gerichte manier kunnen communiceren met onze (potentiële) klanten. Ze staan garant voor een uitstekende opvolging van onze online marketing. Op die manier prikkelen we onze klanten en prospecten op een efficiënte en bijzonder succesvolle manier. - Sander Gardin (mede-vennoot)

Website: www.promarket.be

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen u om de online conversatie met uw huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in opdracht van u de online conversatie met uw potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

 

 

Volg ons op