09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:         

Nieuwsbrief

KLANTEN

U bent hier

ONLINE ED: Klant aan het woord - ABSOLU
ABSOLU

"Het is enorm fijn samenwerken met Ellen en haar team. ONLINE ED werkt op een flexibele en een vlotte manier met snelle feedback." - Evi De Vos (zaakvoerder).  

Website: www.absolu.be
ONLINE ED: Klant aan het woord - AD Delhaize Zottegem - Geraardsbergen
AD DELHAIZE ZOTTEGEM - GERAARDSBERGEN

"ONLINE ED gaat per klant bekijken wat de klant wil, nodig heeft en staan je gedurende heel het proces bij en sturen steeds bij waar nodig. Zeer flexibel: van all-round tot enorm op maat. Tevreden!" - Joren Van de Sompel (zaakvoerder). 

 

Website: www.delhaize-zottegem.be
ONLINE ED: Klant aan het woord - Agence De Ville
AGENCE DE VILLE

"Wij volgden de cursus omtrent social media. Ieder aspect kwam hier uitgebreid aan bod. We kwamen nieuwe dingen te weten over Facebook en hoe we dit beter konden integreren. Ellen en haar team staan steeds klaar om meer uitleg te geven indien er iets niet duidelijk is. ONLINE ED is zeker aan te raden!" - Lesley De Ville (zaakvoerder).

 

Website: www.agencedeville.be
BeforeTheHype - Klantengetuigenis
BEFORE THE HYPE

"Wij bepalen de strategische richting van onze klanten en vastgoedprojecten. Met ONLINE ED hebben we een professionele partner die de sociale media beheert, verzorgt en de online richting optimaliseert. Elke maand bepalen Amber en Ellen de contentkalender en voorzien wij inhoudelijke feedback. We kunnen altijd rekenen op een snelle en nauwkeurige opvolging, ook al hebben we een strakke deadline." - Jarno Buyse (Project Manager).

Website: www.beforethehype.com
Bent Merkschoenen doet beroep op conversation company online ed bvba
BENT MERKSCHOENEN

"Bijna een jaar geleden kwam ONLINE ED af met het idee om de online conversatie met onze klanten en potentiële prospecten te voeren. De professionele aanpak van ONLINE ED sprak ons meteen aan. To the point, no nonsense en met kennis van zaken zette ONLINE ED de nodige kanalen op. Dankzij een duidelijke online strategie verzamelen we nu kennis via onze online community. Op die manier kunnen we beter inspelen op de behoeften van onze klanten. En bovenal; ONLINE ED denkt mee op lange termijn en dat wordt enorm geapprecieerd." - Jan Driegelinck (zaakvoerder Bent Merkschoenen)

Website: www.bent.be
De Dagmoed flexibele maatwerkbedrijf kiest voor ONLINE ED voor social media beheer
DE DAGMOED

"Zoals in elk ander bedrijf speelt sociale media een cruciale rol in de bedrijfsvoering van een sociaal economie bedrijf. Er waren echter een aantal specifieke bezwaren, die mij reeds maanden tegen hielden om te starten met een professionele campagne via sociale media. Ellen, van ONLINE ED, luisterde aandachtig naar onze bezorgdheden en nam deze op in haar voorstel voor onze online marketing. Niet enkel haar hoogstaande technische en bedrijfsmatige kennis kan ik enorm appreciëren maar, nog meer, haar no-nonsense aanpak die ervoor zorgt dat je met beide voeten op de grond een sociale media plan kan vorm geven welke wel degelijk impact heeft." - Wendy De Tandt (directeur - De Dagmoed) 

Website: www.dagmoed.be
ONLINE ED - getuigenis Eribo Stijlbouwers
ERIBO STIJLBOUWERS

"Als snelgroeiend bedrijf wilden wij ons ook op marketingvlak laten omringen door experten, en voor het opstellen en opvolgen van social media campagnes raadde een vriend ons Ellen aan, die volgens hem een perfecte match zou zijn met ons. En hij had gelijk : wat een gedrevenheid en expertise! Het is een plezier om samen te werken met ONLINE ED en hen onze campagnes te kunnen toevertrouwen, waarvan we weten dat ze optimaal worden opgesteld, en nauwgezet worden opgevolgd. Zo kunnen wij ons met een gerust hart focussen op andere prioriteiten. Dank je, Ellen en Amber!" - Ilse Vandewiele (zaakvoerder).

Website: www.eribo.be
ONLINE ED: Klant aan het woord - Mephistow.be
MEPHISTOW.BE

"Ellen en haar team laten er geen gras over groeien en gaan via een One2One direct in de materie. Websites worden direct aangepast, Social Media campagnes direct ingeplant!" - Albert Glor (zaakvoerder).

Website: www.mephistow.be
Nu Flow doet beroep op ONLINE ED
NU FLOW

“Wij zochten een geschikte en betaalbare partner om onze marketing en meer specifiek onze online aanwezigheid op te bouwen, onderhouden en verder uit te breiden. Via een kennis kwamen we in contact met ONLINE ED om een gerichte marketingstrategie met focus op online op te zetten en uit te bouwen. Onze ervaring leert dat ONLINE ED van aanpakken weet; no-nonsens en to-the-point en dat wordt ten zeerste geapprecieerd.” – Steven Mestdagh (zaakvoerder NU FLOW BENELUX)

Website: www.nuflow.be
ONLINE ED - Getuigenis optiek rommelaere
OPTIEK ROMMELAERE

"Wat betekent ONLINE ED voor mij en mijn business? ONLINE ED  drukt mij met de neus op de feiten en doet mij inzien dat adverteren op sociale media niet zomaar wat fotootjes posten is... ONLINE ED tilt mijn business op en dat zie ik aan mijn cijfers. " - Heidi Rommelaere (zaakvoerder). 

Website: www.optiekrommelaere.be
ONLINE ED: Klant aan het woord - Poupette Lingerie
POUPETTE LINGERIE

"Een onbekend terrein die ik heb leren kennen. Is iets dat heel belangrijk is geworden in de fashion branche." - Christa De Portemont (zaakvoerder).

 

Website: www.poupette-lingerie.be
Promarket kiest voor ONLINE ED
PROMARKET

ONLINE ED zorgt ervoor dat we op een bijzonder gerichte manier kunnen communiceren met onze (potentiële) klanten. Ze staan garant voor een uitstekende opvolging van onze online marketing. Op die manier prikkelen we onze klanten en prospecten op een efficiënte en bijzonder succesvolle manier. - Sander Gardin (mede-vennoot)

Website: www.promarket.be
ONLINE ED - Getuigenis Suntory Innovations
SUNTORY BEVERAGE & FOOD EUROPE

"Onze eerste ervaring met ONLINE ED is super goed verlopen. Het was een minder reguliere opdracht, een innovatieproject met andere doelstellingen dan een doorsnee campagne. Ellen en haar team heeft ons een mooi voorstel op maat gemaakt en ook na de campagne een duidelijk overzicht bezorgd. ONLINE ED denkt mee en voorziet een oplossing op maat!" - Maarten Van Poucke (zaakvoerder). 

Website: www.suntorybeverageandfood-europe.com

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen u om de online conversatie met uw huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in opdracht van u de online conversatie met uw potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex

 

Volg ons op