09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Jobs @ ONLINE ED

U bent hier

WIE IS ONLINE ED?

ONLINE ED BV zag het levenslicht in april 2013 en vestigde zich in Zottegem. ONLINE ED zorgt voor het beste van twee werelden: een verhoogde aanwezigheid op social media die bedrijven helpt groeien, terwijl we ook de veiligheid ervan garanderen.  Check-in voor een zorgeloze aanwezigheid op sociale media voor bedrijven dankzij onze no-nonsense werkwijze.

Meer over ons.

 

VACATURES

 

SOCIAL MEDIA PERFORMANCE MARKETEER

Wij zijn op zoek naar een sociale media performance marketeer (m/v/o) met 2-5 jaar ervaring om ons ONLINE ED team te vervoegen 

MEER WETEN

 

SOCIAL MEDIA COÖRDINATOR

Wij zoeken een Socia Media Coördinator (m/v/x) met een passie voor sociale media. Ervaring of niet? Een portie gezond verstand en gedrevenheid. Check dan zeker deze uitdagende vacature. 

MEER WETEN

 

MARKETING & ADMIN SUPPORT (student)

Op zoek naar een marketing en admin support om ons ONLINE ED team te vervoegen tijdens de zomermaanden (juli, augustus en/of september), en/of tijdens het lopende academiejaar met kans op vast werk na de lopende studies. 

MEER WETEN 

 

STAGEPLAATS? SPONTAAN SOLLICITEREN?

Op zoek naar een stageplaats of wil je spontaan solliciteren?

SOLLICITEREN.
 

Tot binnenkort!

ONLINE ED

 

 

 

 

 

 

 

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •