09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:         

Nieuwsbrief

NIEUWS

U bent hier

ONLINE ED - Succesvol adverteren via Waze

Waze biedt een onmiddellijk voordeel! Het boost je naamsbekendheid bij de actieve Waze gebruiker. Vooral bij gebruikers die vaak dezelfde (of vergelijkbare) routes rijden. Daarenboven zorgt Waze advertising ervoor dat actieve gebruikers je locatie, na verloop van tijd, gewoon weten zijn. 

ONLINE ED is erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille

Wij zijn trots te kunnen melden dat we sinds 13 november 2019 geregistreerd dienstverlener zijn van de KMO-portefeuille. 

Hoe de digitale wereld onze manier van connecteren veranderde.

Ik groeide op in een wijk die verschillende straten verbond met het ‘befaamde’ pleintje. In de wijk woonden allemaal gezinnen met kinderen van dezelfde leeftijd. We verzamelden, van kleins af, op het pleintje om samen te spelen en ook rond onze tienerjaren bleven we er gezellig samenkomen. We evolueerden tot een hechte vriendenkring die zelfs op vandaag nog contact heeft. 

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen u om de online conversatie met uw huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in opdracht van u de online conversatie met uw potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

 

 

Volg ons op