09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:         

Nieuwsbrief

OVER ONLINE ED

U bent hier

ONLINE ED is een conversation center gespecialiseerd in de online conversatie via geoptimaliseerde website, sociale media kanalen en nieuwsbrieven gelinkt aan 360  graden marketing

Het ONLINE ED verhaal...

 

Het ONLINE ED verhaal start bij Ghistelinck Autobedrijven waar zaakvoerster Ellen Dupont als marketing manager startte in 2012. De steeds groeiende digitale wereld creëerde ruimte voor nieuwe ideeën en zo ontstond het eerste conversation center in België, ONLINE ED.

Doorheen de jaren groeit ONLINE ED uit tot een referentie op gebied van social media content, advertising en safety. ONLINE ED biedt u het beste van twee werelden: een verhoogde aanwezigheid op social media die uw bedrijf zal helpen groeien, terwijl we ook de veiligheid ervan garanderen.  

Check-in voor een zorgeloze aanwezigheid  op sociale media voor uw bedrijf dankzij onze no-nonsens werkwijze.

 

CONTACTEER ONS

 

Op wie kan je rekenen?

Samenwerken met ONLINE ED bespaart je tijd en levert je energie op. Onze operationele snelheidsduivels staan klaar om je snel en efficiënt te helpen. 

CHECK ONS TEAM

 

Zo vertellen onze klanten...

Lees hun ervaring via onderstaande knop. 

KLANTENGETUIGENISSEN

 

Bekijk ons verhaal....

 

 

 

 

 

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen u om de online conversatie met uw huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in opdracht van u de online conversatie met uw potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex

 

Volg ons op