09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

OVER ONLINE ED

U bent hier

ONLINE ED is een conversation center gespecialiseerd in de online conversatie via geoptimaliseerde website, sociale media kanalen en nieuwsbrieven gelinkt aan 360  graden marketing

Het ONLINE ED verhaal...

Het ONLINE ED verhaal startte enerzijds bij Netlog, de Belgische socialenetwerksite die helaas de strijd verloor tegen Facebook. Ellen Dupont, bestuurder, verzamelde er als partnership manager enorm veel wijsheid over sociale media en de mogelijkheden ervan. Anderzijds startte Ellen in 2012 als marketing manager bij Ghistelinck Autobedrijven waar ze het volledige online marketing luik opzette voor de groep. 

De verworven ervaring en de steeds groeiende digitale wereld creëerde ruimte voor nieuwe ideeën en zo ontstond het eerste conversation center in België, ONLINE ED. 

Doorheen de jaren groeide ONLINE ED uit tot een referentie op gebied van social media content, advertising en safety. En behoort ONLINE ED tot de ‘Netlog Maffia’, één van de 15 bedrijven gegroeid van oude Netlog-getrouwen. 

Onze visie 

Door nieuwe technologieën toegankelijker te maken, streven we naar gelijke kansen voor iedereen.

Onze missie

Enerzijds zorgen we voor een verhoogde zichtbaarheid van jouw bedrijf op sociale media. Dit bespaart je tijd en geld en levert je meer leads en omzet op. Anderzijds creëren we een veilige omgeving zodat de kans verkleint dat jouw sociale media kanalen gehackt worden.

Onze aanpak

  1. Analyse, 
  2. voorbereiding, 
  3. management, 
  4. evalueren en optimaliseren. 
Dit maakt de cirkel rond zodat je stap voor stap groeit via jouw socialemediakanalen.
 
Check-in voor een zorgeloze aanwezigheid  op sociale media voor jouw bedrijf dankzij onze no-nonsens werkwijze.

 

CONTACTEER ONS

 

Op wie kan je rekenen?

Samenwerken met ONLINE ED bespaart je tijd en levert je energie op. Onze operationele snelheidsduivels staan klaar om je snel en efficiënt te helpen. 

CHECK ONS TEAM

 

Zo vertellen onze klanten...

Lees hun ervaring via onderstaande knop.

KLANTENGETUIGENISSEN

 

Bekijk ons verhaal....

 

 

 

 

 

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex

Volg ons op

  •