09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Social media safety setup

U bent hier

Facebookpagina verdwenen? Facebook advertentieaccount geblokeerd? Instagram profiel verdwenen? Geen toegang tot je youtube kanaal? LinkedIn bedrijfspagina onvindbaar? 

Herken je één van deze problemen? 

Bescherm je onderneming tegen de risico’s van social media

Wist je dat maar liefst 1 op de 8 bedrijven in België het slachtoffer wordt van verraderlijke cyberaanvallen? En in deze razendsnel groeiende digitale wereld, is het een absolute must om jouw bedrijf te pantseren tegen cybercriminelen. 

De impact van cybercriminaliteit kan desastreus zijn:

  1. Financiële Schade
  2. Reputatieschade
  3. Vertrouwensbreuk met klanten en leveranciers

Omarm proactieve bescherming en versterk de veerkracht van jouw onderneming, terwijl je jouw professionele uitstraling behoudt. Cyberveiligheid is geen bijkomstigheid, het is een allesomvattende mentaliteit.

 

CONTACTEER  ONS

 

 

Jouw professionele social media kanalen bijvoorbeeld zijn geweldige kanalen om klanten aan te trekken en je bedrijf te promoten. Maar hackers liggen op de loer, klaar om met één klik jouw sociale media te verlammen en zowel persoonlijke als bedrijfsgegevens te stelen.

Wij helpen je graag om ervoor te zorgen dat je sociale media kanalen alvast geen zeef zijn voor die kapers op de kust. Contacteer ons. Wij helpen je om in alle veiligheid jouw social media profielen en bedrijfsaccounts te beheren.

  1. Beperk het risico op hacken met onze social media safety setup. We werken kwetsbaarheden op jouw pagina’s weg en maken je bedrijfsaccounts een pak veiliger.
  2. Beheer met een gerust gemoed jouw social media.
  3. Bespaar jezelf de tijd en energie die je verspilt om een overgenomen, gehackte of geblokkeerde pagina terug goed te krijgen.
  4. Onderneem succesvol via social media.
  5. Hou je eigen focus op je kernactiviteiten.

 

CONTACTEER ONS OM JE SOCIALE MEDIA TE BEVEILIGEN

 

Het verhaal van Prima Donna (Deerlijk)

Bekijk deze video en verneem het uit eerste bron. Richie van Nieuwenhuyse vertelt hoe ONLINE ED hun gehackte Facebookpagina terug online haalde.

 

 

CONTACTEER ONS

 

En is het te laat... dan niet getreurd!

Jouw sociale mediapagina's of profiel gehackt? Of jouw advertentieaccount ging plotseling op slot ging? Of nog erger, jouw sociale mediaprofiel is volledig van de radar verdwenen?

We beseffen hoe frustrende dit kan zijn voor jouw onderneming. Er is hoop in zicht! Ons team van sociale media-experts heeft specifieke training gekregen om deze hackproblemen of blokkades doelmatig aan te pakken.

Dankzij onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring in het rijk van sociale media, kunnen onze experts snel en effectief optreden om de situatie te herstellen. Of het nu gaat om gecompromitteerde accounts te herstellen, advertentieaccounts te deblokkeren, of zoekgeraakte profielen terughalen – wij hebben de oplossing voor jou.

 

BOEK JE INTAKEGESPREK

 

 

 

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •