09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Wat als ik niet meer kan inloggen op m’n socialmedia-account?

U bent hier

Ben je je wachtwoord of login vergeten? Dan kun je een nieuw aanmaken, daarvoor staat meestal een link met ‘Wachtwoord vergeten’ op de pagina waar je inlogt. 

Heb je je login en wachtwoord correct ingevoerd maar raak je er niet in? En staat je caps lock (hoofdlettertoets) niet per ongeluk aan? Dan is je pagina mogelijk gehackt! 

Onze social media safety scan & set-up checkt of jouw pagina’s en accounts veilig zijn voor hackers. Doe het voor ze je pagina in het vizier krijgen, want voorkomen is zoals steeds makkelijker, sneller én goedkoper dan genezen! 

Raak je niet meer op je account en denk je gehackt te zijn? Neem dan onmiddellijk contact met ons op. We doen er alles aan om je account snel en volledig terug in jouw handen te krijgen. 

 

 

 

Contacteer ons

Terug naar overzicht

 

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •