09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Wat als mijn account gehackt is?

U bent hier

Het is een reëel en ernstig risico. Je hebt tijd en energie in je pagina gestoken, verzamelde intussen heel wat volgers en zorgt geregeld voor content die hen aanspreekt. En dan plots … ben jij niet langer de baas over je pagina. Hackers hebben het nu voor het zeggen. De goede naam van je zaak staat op het spel, want wat als ze berichten posten die in strijd zijn met waar jij voor staat? En als ze de pagina gewoon sluiten en je al je volgers verliest? 

Als je account gehackt is, neem dan direct contact met ons op. We schieten meteen in actie om je pagina zo snel mogelijk terug in je handen te krijgen. 

Zoals steeds is voorkomen beter dan genezen. Onze social media safety scan & set-up is er speciaal voor jou als ondernemer. Wees niet bang om social media te gebruiken voor je zaak, het is de ideale manier om bestaande en nieuwe klanten te bereiken. Maar doe het veilig. Onze scan en set-up legt de kwetsbaarheden in je accounts en pagina’s bloot, en we lossen die op

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •