09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Waarom werken video-ads beter dan afbeeldingen?

U bent hier

Experts in socialmediamarketing beweren dat videoadvertenties het beter doen dan losse afbeeldingen. En onderzoek bevestigt: video spreekt je doelgroep meer aan.  

Want wat wil je bereiken met je ad? Stop the scroll! Je content is zo leuk/boeiend/grappig dat wie het ziet, wel moet stoppen met scrollen. Dat lukt beter met video dan met foto of tekst. En met de autoplayfunctie begint je video meteen te spelen. 

Socialmediagebruikers onthouden een video ook beter dan een afbeelding. Onze hersenen reageren snel op de combinatie van beeld, geluid en beweging. Visuele informatie wordt 60.000 keer sneller verwerkt dan tekst, en zowat 90% van de informatie die onze hersenen verwerkt, is visueel.  

Of in mensentaal: met een video kun je meer van je boodschap en je merk tonen. En je kunt dat op een gevarieerde en dynamische manier doen: met beeld en tekst maar dus ook met geluid en muziek. Be creative! 

Ontdek hoe je het best gebruik maakt van videoadvertenties. 

Contacteer ons

Terug naar overzicht

 

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •