09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Wat is authentieke content?

U bent hier

Content die jij maakt, op basis van je kennis, ervaringen en perspectief. Het is inhoud die oprecht, origineel en uniek is, specifiek voor jouw website gemaakt. In tegenstelling tot duplicate content, die op meerdere plaatsen op het internet voorkomt. 

Authentieke content op je social media kan veel vormen aannemen. Het delen van een verjaardag van een collega. Een kijkje achter de schermen van je bedrijf. Videogetuigenissen van klanten. Of aankondigingen van vakanties. 

Om geloofwaardig over te komen – en wie wil dat niet?  – is het belangrijk om een evenwicht te vinden tussen commerciële posts en authentieke content. Authentieke content heeft het voordeel dat het persoonlijk is en voor betrokkenheid zorgt. Je bereikt er een groter publiek mee. 

En dat is niet alles. Door het kijkje achter de schermen of de videogetuigenis van klanten, laat je zien dat je om hen geeft en dat je hun mening waardeert. Zo versterk je met elke post de band met je bestaande klanten en prikkel je nieuwe. 

Contacteer ons

Terug naar overzicht

 

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •