09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Wat is duplicate content?

U bent hier

Duplicate content wil zeggen dat dezelfde inhoud op meerdere pagina’s staat van je website of van verschillende websites, of dat dezelfde paginatitels en -omschrijvingen gebruikt zijn voor meerdere van je pagina’s. Komt niet erg professioneel over en kan je ook SEO-gewijs schaden (SEO is search engine optimalisation, je plek in Google zeg maar). 

Google en co hebben moeite om te bepalen welke versie van die duplicate content ze moeten weergeven in hun resultaten. Wat er kan voor zorgen dat je website minder (lees: lager) zichtbaar is. En dus minder wordt bezocht.  

Duplicate content doet het ook langer duren voor zoekmachines jouw website indexeren. En soms zelfs helemaal niet opnemen. Bummer! 

Met onze tips gooi je alle duplicate content van je website. 

 

Contacteer ons

Terug naar overzicht

 

 

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •