09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

NIEUWS

U bent hier

Instagram’s nieuwe updates: Cutout stickers, limieten hashtags en Reels

Instagram heeft onlangs een reeks updates uitgerold die nieuwe manieren bieden om content te delen en te ontdekken.

Instagram Threads: een diepere duik in de nieuwe communicatie-wereld

Op 5 juli 2023 deed Instagram iets opmerkelijks - ze lanceerden Instagram Threads. Waar Instagram altijd al draaide om visuele content, maakt Threads een gedurfde zet met een intense focus op tekst. In slechts 500 tekens krijg je nu de kans om je gedachten, ideeën of meningen met de wereld te delen, waardoor een gloednieuwe dimensie van expressie ontstaat.

5 sociale media advertentie trends in 2024

De dynamische wereld van social media advertising ondergaat voortdurend veranderingen, met nieuwe trends die zich bijna dagelijks aandienen. Grote social media-platforms blijven sleutelen aan hun advertentiesystemen, terwijl de regelgeving rondom social advertising steeds strenger wordt. Hoewel een exacte voorspelling voor het hele jaar onmogelijk is, hebben we ons best gedaan om de meest impactvolle trends en ontwikkelingen voor 2024 te identificeren.

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •