09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

NIEUWS

U bent hier

ONLINE ED - Hoe hoger scoren in Google met reviews?

In de moderne digitale wereld van vandaag is een sterke online aanwezigheid cruciaal voor elk bedrijf. Potentiële klanten zoeken vaak online naar producten en diensten, en bij het vergelijken van bedrijven kiezen ze doorgaans voor degene met de meeste positieve reviews. Daarom is het van groot belang dat jouw Google Mijn Bedrijf-profiel unieke en relevante informatie bevat, evenals positieve en inhoudelijke reviews om nieuwe klanten te overtuigen.

Een geoptimaliseerd Google Mijn Bedrijf-profiel heeft namelijk een aanzienlijke invloed op je prestaties, zichtbaarheid en Google Seller Ratings (GSR).

Tips om effectief te adverteren op LinkedIn

LinkedIn is een krachtig platform om je professionele doelgroep te bereiken en waardevolle leads te genereren. Om het meeste uit je LinkedIn-advertentiecampagnes te halen, zijn hier enkele handige tips.

Onderschat de kracht van Reels en/of verticale video's niet

Zoals je weet nemen deze platforms een steeds groter deel van ons dagelijks leven in beslag en is het dus als bedrijf cruciaal om deze veranderingen te omarmen en de kracht van verticale video's volledig te benutten.

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •