09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

NIEUWS

U bent hier

Tips om effectief te adverteren op LinkedIn

LinkedIn is een krachtig platform om je professionele doelgroep te bereiken en waardevolle leads te genereren. Om het meeste uit je LinkedIn-advertentiecampagnes te halen, zijn hier enkele handige tips.

Onderschat de kracht van Reels en/of verticale video's niet

Zoals je weet nemen deze platforms een steeds groter deel van ons dagelijks leven in beslag en is het dus als bedrijf cruciaal om deze veranderingen te omarmen en de kracht van verticale video's volledig te benutten.

5 SEO tips voor sociale media

Ben je nieuwsgierig waarom sommige bedrijven schijnbaar moeiteloos succes behalen op social media? Het antwoord ligt vaak in hun begrip van het cruciale belang van social media-optimalisatie, ook bekend als SEO. Als jij nog niet hebt geïnvesteerd in deze strategie, loop je mogelijk potentiële volgers en klanten mis. Verken nu het belang van het optimaliseren van jouw social media kanalen.

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •