09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

3 Eenvoudige stappen om je Meta-accounts te beveiligen

21 november 2023

U bent hier

Het is geen geheim dat online beveiliging vandaag de dag essentieel is. Of je nu Facebook, Instagram, of andere Meta-producten gebruikt, je accounts beschermen tegen hackers en ongeautoriseerde toegang moet bovenaan je prioriteitenlijst staan. Gelukkig kun je met enkele eenvoudige stappen je Meta-accounts aanzienlijk beveiligen.

Stap 1: Tweestapsverificatie inschakelen

Een eerste belangrijke beveiligingsmaatregel is je tweestapsverificatie (2FA) activeren. Met 2FA voeg je een extra beveiligingslaag toe die vereist dat je een extra verificatiestap doorloopt naast je wachtwoord om in te loggen. Volg deze stappen om 2FA in te schakelen:

 1. Ga naar "Instellingen."
 2. Klik op "Accountcentrum."
 3. Kies "Wachtwoord en Beveiliging."
 4. Onder "Aanmelden en herstel" vind je "tweestapsverificatie." 

Volg de instructies om deze in te schakelen.

Met 2FA ben je beter beschermd tegen ongeautoriseerde toegang, zelfs als iemand je wachtwoord zou achterhalen.

Stap 2: Activeer Facebook Protect

Een andere beveligingsmaatregel die je kunt nemen om je Facebook-account te beschermen, is Facebook Protect aanzetten. Dit is een functie die extra beveiligingslagen toevoegt en je helpt je account te bewaken. Om Facebook Protect in te schakelen, volg je deze stappen:

 1. Klik op het pijltje in de rechterbovenhoek van je Facebook-profiel om het dropdown-menu te openen.
 2. Ga naar "Instellingen."
 3. Klik op "Accountcentrum."
 4. Ga naar "Wachtwoord en Beveiliging."
 5. Zoek de optie "Facebook Protect" en schakel deze in.

Met Facebook Protect krijg je extra bescherming tegen verdachte activiteiten en wordt je account nauwlettend in de gaten gehouden.

Stap 3: Ontvang aanmeldingswaarschuwingen

Een extra beveiligingslaag die je kunt toevoegen, zijn aanmeldingswaarschuwingen. Hiermee ontvang je meldingen telkens wanneer er een ongebruikelijke of niet-herkende aanmelding plaatsvindt op je account. Om deze waarschuwingen in te schakelen:

 1. Ga naar "Instellingen."
 2. Klik op "Accountcentrum."
 3. Ga naar "Wachtwoord en Beveiliging.
 4. Zoek "Beveiligingscontroles" 
 5. en selecteer "Aanmeldingswaarschuwingen."

Met deze waarschuwingen kun je snel reageren als er verdachte activiteit op je account wordt gedetecteerd.

Deze drie eenvoudige stappen kunnen aanzienlijk bijdragen aan de beveiliging van je Meta-accounts. En om het nog makkelijker te maken, hebben we een video gemaakt die je kunt bekijken voor visuele instructies over hoe je deze beveiligingsmaatregelen kunt activeren.

Bekijk deze video en zorg ervoor dat je Meta-accounts veilig zijn voor ongeautoriseerde toegang. Een beetje extra beveiliging kan veel problemen voorkomen. Hulp nodig bel ons op 09 245 95 36 of mail naar info@onlineed.be.

 

 
Volg onze laatste updates via FacebookInstagramLinkedIn en/of Google My Business of schrijf je in op onze nieuwsbrief om steeds als eerste op de hoogte te blijven.
 

CONTACTEER ONS

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

 •