09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Content inspiratie voor retailers in juni 2020

15 mei 2020

U bent hier

Ook in 2020 is en blijft content marketing een belangrijk onderdeel van online marketing. Content marketing is namelijk dé manier om op te vallen, klanten aan je te binden, meer verkeer naar je website te leiden en nieuwe leads aan te trekken. Maar met alleen het creëren van content ben je er nog niet. Een goede content kalender is dan ook onmisbaar. 

Om te voorkomen dat je je lezers de ene dag overspoelt met berichten en de andere dag juist niets van je laat horen, stelden wij een inspirerende kalender voor juni 2020 samen inclusief 10 concrete tips.

Download onze inspirerende content kalender hier GRATIS. 

Heb je vragen? Contacteer ons vrijblijvend via info@onlineed.be of via 09 245 95 36. 

Volg onze laatste updates via FacebookInstagramLinkedIn en/of Google My Business of schrijf je in op onze nieuwsbrief om steeds als eerste op de hoogte te blijven. 

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •