09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Google is meer dan alleen een zoekmachine...

27 mei 2013

U bent hier

I love Google. Google is in de eerste plaats een zoekmachine maar vandaag bieden ze tal van andere succesvolle diensten aan die voor uw bedrijf van belang kunnen zijn om sneller op het internet gevonden te worden.

U zal snel merken wanneer u u aanmeldt voor een Gmail-account u toegang krijgt tot een Google account met tal van andere diensten waarvan u gratis gebruik kan maken.

Hieronder bied ik u een overzicht zodat u deze online tools kan gebruiken om in de zoekresultaten van Google te verschijnen.

 1. Google Places: gratis in zoekresultaten op Google
  Ongeveer 97% van de consumenten zoekt op internet naar lokale bedrijven. Door uw bedrijf te registreren via Google Places kunnen mensen uw bedrijf makkelijker vinden, delen, beoordelen en aanbevelen aan hun vrienden. Zorg dat uw bedrijf opvalt en registreer uw bedrijf via Google Places gratis en voor niets. Klik hier.
 2. Google Alerts: online reputatie van uw bedrijf in de gaten houden
  Wilt u weten wat er over uw bedrijf, sector, concurrenten … online wordt gezegd? Via Google Alerts ontvangt u via e-mail updates van de nieuwste zoekresultaten op Google gebaseerd op uw zoekopdracht. Google houdt u via e-mail op de hoogte van de nieuwste resultaten. Registreer hier gratis uw online meldingen.
 3. Google Analytics: meten is weten
  Met Google Analytics kunt u uw verkopen en conversies meten, inzicht krijgen in hoe bezoekers uw site gebruiken, hoe ze op uw site terechtkomen en hoe u ervoor kunt zorgen dat ze terugkomen. Google Analytics meet en meten is weten om toekomstige plannen te ondernemen. Check het hier.
 4. Google Adwords: advertenties op Google
  Bereik mensen precies op het moment dat ze op internet zoeken naar wat u aanbiedt. Kies de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden, schrijf uw advertentie en stel een budget in. AdWords zijn advertenties gebaseerd op zoekwoorden gedefinieerd door u. Als er op één van deze zoekwoorden wordt gezocht, wordt de advertentie naast of boven de zoekresultaten weergegeven. Meer info.
  Google Adwords is een betalende dienst
 5. Google Adsense: inkomsten uit advertenties op uw website
  Google Adsense is een flexibele en eenvoudige manier om inkomsten te genereren door getargete advertenties van Google op uw website weer te geven. Het is tevens een gratis tool. Lees hier meer
 6. Google+: de sociale netwerksite van Google
  Ervaar het vandaag.

Andere Google diensten zijn: Gmail, Google Docs, Google maps, Google Blog en andere. Klik hier.

Het internet is meetbaar en Google biedt tal van diensten die u daarbij kunnen helpen. Verder kunt u met deze eenvoudig tools alvast van start gaan. Daarenboven legt Google dit kort en bondig uit (gebruiksvriendelijk) zodat iedereen ermee aan de slag kan. Wacht niet tot later en start vandaag!
Yes, you can!

Voor bijkomende informatie en/of hulp om bovenstaande diensten in te schakelen contacteer ONLINE ED.

Voor meer inspiratie en advies volg ons via Facebook, LinkedIn en You Tube.

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

 •