09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

ONLINE ED start het eerste conversation center in België!

27 augustus 2014

U bent hier

Ellen Dupont start dankzij Starterslabo, een activiteitencoöperatie, het eerste conversation center in België namelijk ONLINE ED.

Op 23 april 2013 stapte Ellen Dupont (2) in de activiteitencoöperatie, Starterslabo (1), om haar ondernemersidee te testen in de realiteit. Wat begon als een online communicatie idee groeide uit tot een ondernemend conversation center. Een uniek concept in België en zelfs Europa.

"Het conversation center kreeg vorm door te luisteren naar de behoeften van klanten en collega-ondernemers die ik ontmoette als bestuurslid van de Group Ghistelinck Young Business Club Essevee en bij VOKA BRYO", vertelt Ellen Dupont.

Wat is een conversation center?

Een conversation center is gespecialiseerd in online communicatie gestoeld op de marketingprincipes ‘content marketing’ en ‘conversation management’. Een conversation center voert in opdracht van een bedrijf (de klant) de online conversatie met diens potentiële en huidige klanten.

ONLINE ED beoogt om, voor het juiste publiek, op de juiste plaats en op het juiste moment, de  relevante informatie van (en voor) haar klanten via online communicatie kanalen aan te bieden.

“Wenst u digitaal te ondernemen dan zal u uw marketingstrategie moeten heruitvinden en een gerecht maken met verschillende ingrediënten”, onderschrijft zaakvoerder Ellen Dupont.

“Met ons online conversation center slagen we erin om het online gegeven af te stemmen op de traditionele marketinginstrumenten (360 graden marketing). Verschillende bedrijven in heel uiteenlopende sectoren zijn reeds overtuigd van de kracht van ons conversation center. Zo hebben we onder meer een samenwerking met Group Ghistelinck, Beldekor, Beka Cookware en Bent Merkschoenen”, vertelt ze verder.

Enkele klanten aan het woord. Klik hier.

Contact

U kan me steeds contacteren voor bijkomende informatie en toelichting bij het concept.
Ellen Dupont
GSM: 0474 780 201
E-mail: ellen.dupont@onlineed.be

(1)  Meer over Starterslabo

Al meer dan 10 jaar begeleidt Starterslabo werkzoekenden die vanuit hun passie en een concreet projectidee, hun eigen zaak willen starten. Ze worden hierbij zowel financieel als organisatorisch ondersteund  via individuele coaching, collectieve workshops en een coöperatieve vennootschapsstructuur.

Er vallen in België twaalf activiteitencoöperaties onder de federale wetgeving. De vijf Vlaamse activiteitencoöperaties zijn erkend en worden gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid, meer bepaald door de minister van Sociale Economie.

Meer info: www.starterslabo.be

(2) Meer informatie over Ellen Dupont

Ellen Dupont, ondernemer en op heden kersverse mama, studeerde in 2004 af als marketeer gespecialiseerd in sportmarketing en startte haar carrière bij IMG (International Management Group) waar ze 2 jaar de organisatie van Proximus Stars on Ice voor haar rekening nam alsook het management van Kevin Van der Perren.

Vervolgens zette ze de stap naar de media wereld waar ze bij Roularta Media Group aan de slag ging als promotie manager voor de business magazines (Trends, Cash, Moneytalk, Kanaal Z), evolueerde naar promotie manager voor Nest en Ik ga Bouwen & Renoveren en uiteindelijk uitgroeide als event manager voor alle Roularta magazines.

Na 5 jaar evolueerde de mediawereld en kreeg Ellen de kans om bij Netlog (voorloper van Facebook en broeihaard voor gedreven ondernemers; zie Folcke Lemaitre; Engagor en Pieterjan Bouten, Louis Jonckheere en Jeroen Lemaire – In the Pocket; Boris Bogaert; Cardwise) aan de slag te gaan waar ze zich specialiseerde in online communicatie. Door de dalende bezoekerscijfers bij Netlog werd Ellen genoodzaakt een nieuwe uitdaging aan te gaan en kreeg die bij Ghistelinck Autobedrijven NV. In maart 2012 ging zij er aan de slag als marketing manager. Daar bouwde ze het volledige online platform uit waar on– en offline communicatie aan elkaar gelinkt werden.

Meer info: www.linkedin.com/in/ellendupont

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •