09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Studenten gezocht

19 februari 2015

U bent hier

Conversation Manager (m/v - thuiswerk)

JOBOMSCHRIJVING:

Als conversation manager ben je verantwoordelijk om de online conversatie met de klanten van de klant te voeren. Een account zal je worden toegewezen waar je, in overleg met de marketing expert, verantwoordelijk zal zijn voor de praktische uitvoering. Aan de hand van een reeds uitgewerkt online marketingplan, zal je zelfstandig online acties ondernemen. Dit omvat bijvoorbeeld webteksten op website posten en verspreiden via sociale media, nieuwsbrief en andere… Ook ben je verantwoordelijk voor de maandelijkse evaluaties samen te stellen.

PROFIEL:

Je volgt momenteel een marketing- of communicatiegerichte opleiding. Je zit in het voorlaatste of laatste jaar en je bent zeer digital minded, waardoor je kennis hebt van de verschillende online kanalen en tools.

Dankzij jouw enthousiasme en vlotte pen ben je een toegevoegde waarde voor ONLINE ED en haar klanten.  Kennis van photoshop, fashion en koken is een pluspunt.

AANBOD:

Praktisch gezien werk je vanaf april-mei 2015 een 8-tal uur per week van thuis uit en leg je de nodige zelfstandigheid en flexibiliteit voor de dag.

ONLINE ED bied je deze unieke opportuniteit om reeds ervaring te kunnen opbouwen tijdens jouw studies. Op die manier kan je na je studies relevante werkervaring aan toekomstige werkgevers voorleggen.

Daarenboven kan je alvast rekenen op een goede verloning en een mentor als voorbereiding op het echte werkleven!

Meer informatie over deze job: ellen.dupont@onlineed.be of 0474 780 201

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •