09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Succesvol adverteren via Waze? Ja, dat kan!

16 januari 2020

U bent hier

Wat is Waze?

De navigatieapp Waze leidt je op de snelste manier naar jouw gekozen bestemming. Onderweg geeft de app je ook actuele informatie over verkeer, werkzaamheden en controles. Waze is dus een app die navigatie op een veel socialere manier aanpakt. De app is GRATIS beschikbaar en biedt een wereldwijde kaart aan. 

Reclame maken voor jouw fysieke winkel via Waze

Waze verkoopt al geruime tijd advertenties op hun app aan grote merken met hun Waze for Brands advertentiesysteem. In 2018 introduceerden ze Waze Local. Een manier voor kleine bedrijven om via de app te adverteren. Sinds deze lancering zijn er via advertenties van Waze Local meer dan 7 miljoen navigaties naar lokale bedrijven uitgevoerd. Dit resulteert in een boost voor je naamsbekendheid, meer klanten, meer omzet en meer winst voor een beperkt advertentiebudget (€1,79/dag). En dat kunnen wij staven aan de hand van een voorbeeld.
 
Voor 1 van onze klanten (foodretailer) startten wij met lokale advertenties via Waze en na 1 dag stellen we vast dat dit een goedkope en succesvolle manier is om meer bezoekers naar je winkel te trekken.
Resultaten na 24 uren voor 2 locaties:  
  • Weergaven: 3.588,
  • Klikken: 32,
  • Waze gebruikers die effectief naar de locatie navigeerden: 26,
  • Klikbudget: €1,98. 
Waze biedt dus een onmiddellijk voordeel! Het boost je naamsbekendheid bij de actieve Waze gebruiker. Vooral bij gebruikers die vaak dezelfde (of vergelijkbare) routes rijden. Daarenboven zorgt Waze advertising ervoor dat actieve gebruikers je locatie, na verloop van tijd, gewoon weten zijn. 
 
Wie wil er als retailer zijn naamsbekendheid boosten voor $2/dag (€1,79/dag)? 
 
Wij helpen je graag om je account op te zetten en je Waze advertising op te starten. Voor slechts € 99 ben je gelanceerd. 
 
Wens je meer informatie over het adverteren via Waze? Contacteer ons via info@onlineed.be of via 09 245 95 36. 
Volg onze laatste updates via Facebook, Instagram, LinkedIn en/of Google My Business of schrijf je in op onze nieuwsbrief via www.onlineed.be om steeds als eerste op de hoogte te blijven. 

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •