09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Waarom doe je het allemaal?

10 oktober 2014

U bent hier

Waarom zet je in op een geoptimaliseerde website, SEO, sociale media, nieuwsbrieven, online adverteren, webshop….?

Net zoals een eenvormige huisstijl, coherente algemene bedrijfscommunicatie, sponsoring en evenementen… staan deze middelen ter beschikking om jouw doelstellingen te bereiken. Stel jezelf de vraag welke middelen je het best kan inzetten om je doelstellingen te realiseren. Zie ze niet als een doel op zich maar beschikbare middelen om bijvoorbeeld meer kennis en/of leads te genereren.

Het is niet omdat je concullega een Facebook pagina heeft opgestart dit ook een must is voor jouw bedrijf. Gebruik de middelen waar je jouw publiek kan bereiken zodat je jouw boodschap op het juiste moment, voor het juiste publiek kan bezorgen. Biedt informatie die voor jouw publiek van tel is opdat je uiteindelijk meer sales kan genereren.

Ga ook na indien jouw bedrijf klaar is om online tools te implementeren. Het is nutteloos in te zetten op sociale media bijvoorbeeld als niemand binnen jouw bedrijf actief is op een sociaal platform. Medewerkers zijn van groot belang in het online verhaal om jouw verhaal verder uit te dragen. Zij zijn als het ware je ambassadeurs om mond-aan-mond reclame te bevorderen.

Kortom, verlies dus nooit het oorspronkelijke doel uit het oog.

  • Blijf in het reine met de algemene strategie van het bedrijf;
  • Wees trouw aan de visie en de missie van je merk/product/dienst;
  • Stem je online communicatie af op het offline gegeven in een 360° marketingmix;
  • Anticipeer op de synergie die tussen beiden ontstaan. 

Heb je nog vragen of opmerking over online communicatie, contacteer ons voor een oplossing.

Share your thoughts via de Facebookpagina.

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •