09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Waarom zou je als kleinhandelaar investeren in online marketing?

17 maart 2013

U bent hier

Online marketing of internet  marketing is niet meer weg te denken in de hedendaagse maatschappij. Internet is zo diep in de samenleving doorgedrongen dat elke kleinhandelaar de mogelijkheden van internet op zijn minst zou moeten onderzoeken.

Wat is online marketing?

Online marketing of internet marketing is de verzamelnaam voor het onder de aandacht brengen van bedrijven, producten en diensten via internet. Hiervoor kunt u gebruik maken van verschillende online tools:

 • website
 • zoekmachinemarketing (SEO, SEA…)
 • social media marketing (Facebook, Linkedin, YouTube, Twitter…)
 • e-mailmarketing
 • affiliate marketing
 • e-commerce,
 • conversation management,
 • Web analytics,

Waarom u als kleinhandelaar niet kan achterblijven?

 1. Internet is voor iedereen en alles toegankelijk zonder geografische barrières. Meer dan 79% van de Belgen zijn online aanwezig.  Het internet biedt dus een enorm marktpotentieel ook buiten uw eigen regio.
 2. Het internet is een extra kanaal om meer verkoop te genereren; hetzij in uw fysieke winkel, hetzij via uw eigen webwinkel.
 3. Belgen kopen meer en meer online. Uit een recent onderzoek van Comeos blijkt dat meer dan 46 % van de Belgen online producten of diensten koopt en hierbij maandelijks 163 €/maand spendeert.
 4. De consumenten vandaag informeert online alvorens producten of diensten te kopen.
 5. De kleinhandelaars kampen met stijgende concurrentie van webwinkels.
 6. Internet is kosteneffectief en meetbaar.

ONLINE ED is gespecialiseerd in het verlenen van duidelijk online marketing advies aan kleinhandelaars om in het veranderende consumenten landschap meer verkoop te genereren via online kanalen.

Met Online reclamecampagnes, goede webteksten, zoekmachine optimalisatie en een degelijk design hebt u een krachtig middel in huis om extra winst te genereren.

Contacteer ONLINE ED vandaag.

Of volg ons via Facebook, LinkedIn en You Tube.

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

 •