09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Wees authentiek en oprecht!

19 januari 2017

U bent hier

Het is een cliché maar authenticiteit is een enorm belangrijke factor in het welslagen van uw posts, van uw sociale mediastrategie en zelf algemeen genomen van uw bedrijfsvoering.

Niemand is een robot op vandaag. Iedereen heeft gevoelens en wil gewaardeerd worden. Wie niet meer zijn zwakheden kan tonen, of zich niet kwetsbaar opstelt wordt algauw als arrogant beschouwd.

Wees authentiek en oprecht! Het toont u als ware mens. Geef eens een spontane aanbeveling op LinkedIn (geef eens een schouderklopje aan iemand met wie u graag samenwerkt), deel jouw passie zoals Marie van Woodlandsoutdoor.be doet door een video te delen waar ze haar passie ‘jagen’ toelicht. Bekijk het hier.

Toon de mensen die uw kledij of schoenen dragen en beloon ze ook door te zeggen hoe fantastisch ze eruit zien… Wees menselijk en laat de mensen voelen dat u ze apprecieert, dat ze goed bezig zijn. 

Kunnen wij helpen? Contacteer ons vrijblijvend: 0474 780 201 of info@onlineed.be

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •