09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Content inspiratie voor retailers in april 2021

15 maart 2021

U bent hier

Als je succesvol online wilt communiceren, dan zet je je bezoekers voorop en stem je je content af op je bezoeker en je organisatiedoelen.

Heb je je bezoeker en doelstellingen helder in beeld? Dan kun je beginnen met content te creëren. Om dit zo overzichtelijk mogelijk te houden gebruik je een contentkalender.

Hiermee plan je in wat wanneer gemaakt moet worden en wanneer het live gezet moet worden. Ook hou je met een kalender overzicht van de belangrijkste (retail)momenten van het komende jaar, zodat je ruim op tijd op de hoogte bent van wat er gaat spelen. 

Voor de maand april 2021 stelden we opnieuw een inspirerende content kalender inclusief tips samen. 

Download onze inspirerende content kalender hier GRATIS.

Contacteer ons voor bijkomende vragen en/of informatie via info@onlineed.be of via 09 245 95 36. 

Volg onze laatste updates via FacebookInstagramLinkedIn en/of Google My Business of schrijf je in op onze nieuwsbrief om steeds als eerste op de hoogte te blijven. 

CONTACTEER ONS

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •