09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Tip #4: behaal meer bereik door personen en bedrijven te taggen

16 maart 2020

U bent hier

Een slimme maar vooral simpele manier om meer mensen te bereiken en zichtbaarheid te creëren is door een persoon of bedrijf te taggen als je een update plaatst. Om nog meer “rendement” uit je social media-activiteiten te halen, doe je er goed aan de betrokkene daarvan op de hoogte te brengen. 

Dat doe je dus door in je statusbericht relevante accounts te taggen. Deze mensen, bedrijven en/of organisaties krijgen dan een melding dat ze getagd zijn en je bericht wordt onderdeel van hun profiel. Dit betekent dat zowel jouw volgers als hun volgers je bericht kunnen zien.  Hierdoor komt je bericht ook beter onder de aandacht en bereik je meer mensen. 

Over taggen gesproken. Tag je locatie in je posts! Op Instagram en Facebook wordt veel gezocht op locaties. Het is een kleine moeite en zorgt direct voor meer bereik.

Ontdek HIER onze vijfde tip. 

Contacteer ons voor bijkomende vragen en/of informatie via info@onlineed.be of via 09 245 95 36. 
 
Volg onze laatste updates via FacebookInstagramLinkedIn en/of Google My Business of schrijf je in op onze nieuwsbrief om steeds als eerste op de hoogte te blijven. 

 

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •