09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Tip #7: stockbeelden gebruiken op je social media is geen goed idee

26 maart 2020

U bent hier

Stockbeelden gebruiken op je social media is geen goed idee. Stockfoto’s zijn haarscherp, cliché en kunnen afbreuk doen aan het ‘authentieke’ verhaal dat je wil vertellen. Als bedrijf doe je je best om je in woord en beeld te onderscheiden. Is het dan niet vreemd om je visueel te uiten met afbeeldingen die iedereen gebruikt? Klanten gaan eerder zaken met je doen als ze je vertrouwen.

Dit vertrouwen moet je verdienen en dit doe je onder andere door het vertellen van een goed en onderscheidend verhaal waarin ze zich herkennen. Beeld is daarbij onmisbaar. Zo onthouden mensen informatie beter als er een afbeelding bij staat en delen ze het gemiddeld veertig keer vaker via social media. Toon liever foto’s van jezelf of ‘echte’ klanten zodat je bezoekers kan aantrekken door je persoonlijke touch. 

Met het bewust kiezen van afbeeldingen kun je je conversie-cijfers flink verhogen. Investeer daarom in hoogwaardig beeldmateriaal en plaats niet lukraak stockbeelden, omdat er ‘ook nog een afbeelding bij moet’.

Contacteer ons voor bijkomende vragen en/of informatie via info@onlineed.be of via 09 245 95 36. 

Ontdek HIER onze achtste tip. 

Volg onze laatste updates via FacebookInstagramLinkedIn en/of Google My Business of schrijf je in op onze nieuwsbrief om steeds als eerste op de hoogte te blijven. 

 

 

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •