09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Tip #8: een like op social media is niet het belangrijkste element

26 maart 2020

U bent hier

Op vandaag zijn likes op je post niet meer het belangrijkste element. Maar wat dan wel? 

  • Een reactie of deelactie,
    • psst... reageer altijd op zowel een negatieve als een positieve reactie,
  • een klik in je post,
  • doorklik naar de webshop of site,
  • een bericht via Messenger gevolgd op een post die de gebruiker zag. 

Interactie aangaan met je volgers is wat bijna elk bedrijf op Facebook en Instagram wil bereiken. Iemand die op ‘vind ik leuk’ klikt vindt het bericht inderdaad leuk. Iemand die je post deelt of hierop reageert en daarmee de interactie aangaat is veel belangrijker.

Wanneer iemand je bericht deelt, wordt het bericht gedeeld op zijn/haar privé tijdlijn en in het nieuwsoverzicht van zijn/haar vrienden. Hiermee worden dus ook niet-pagina likers benaderd. Geeft iemand een reactie onder je bericht dan zien zijn/haar vrienden dit ook terug in hun nieuwsoverzicht.

Let wel! Geen like, geen reactie of geen deelactie wil niet zeggen dat mensen je bericht niet gezien hebben. Wekelijks horen we van onze klanten dat mensen vertellen dat ze via een post die ze zagen op één van hun sociale media kanalen bij hun terecht gekomen zijn. Daarom raden wij je aan om telkens 'Bereik' en 'Weergaven' van je post te checken. 

Contacteer ons voor bijkomende vragen en/of informatie via info@onlineed.be of via 09 245 95 36. 

Ontdek HIER onze negende tip.

Volg onze laatste updates via FacebookInstagramLinkedIn en/of Google My Business of schrijf je in op onze nieuwsbrief om steeds als eerste op de hoogte te blijven. 

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •