09 245 95 36        ellen.dupont@onlineed.be    Volg ons op:             

Nieuwsbrief

Juridische verplichtingen voor websites en webshops

06 mei 2021

U bent hier

Wat zijn de juridische verplichtingen voor mijn website of webshop? Welke verplichtingen moeten toegankelijk zijn en welke niet? Welke informatie geef je voor een aankoop mee op je webshop? En welke tijdens de aankoop en welke na aankoop? Allemaal zaken die je best als retailer kent. 

Een website en/of webshop is onmisbaar en weerspiegelt de kwaliteit en de professionaliteit van je onderneming. Ook juridisch moet alles correct zijn. Er bestaan immers een paar specifieke wettelijke bepalingen van wat je verplicht op je website en/of webshop moet vermelden.

De gegevensbeschermingsautoriteit houdt hierop controles en kan eventueel boetes opleggen indien je je niet aan de verplichtingen houdt.

Door rekening te houden met deze juridische verplichtingen straal je bovendien transparantie, vertrouwen en respect uit voor je klanten.

Weet je niet hoe eraan te beginnen? Geen nood! Wij hebben speciaal voor jou een duidelijke infographic gemaakt.

Download hier je infographic van de juridische verplichtingen voor een website.

Download hier je infographic van de juridische verplichtingen voor een webshop.

Contacteer ons voor bijkomende vragen en/of informatie via info@onlineed.be of via 09 245 95 36.

Volg onze laatste updates via FacebookInstagramLinkedIn en/of Google My Business of schrijf je in op onze nieuwsbrief om steeds als eerste op de hoogte te blijven.
 

Over ONLINE ED

ONLINE ED is een conversation center, opgericht in april 2013. Wij helpen jou om de online conversatie met je huidige en potentiële klanten te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in online communicatie die in jouw opdracht de online conversatie met je potentiële en huidige klanten en andere belanghebbenden voert.

Meer weten...

 

Contacteer ons

Godveerdegemstraat 101
9620 Zottegem

Google maps

09 245 95 36

Officiële partner van Teamleader en Someflex


Volg ons op

  •